Strängnäs vände och vann målrik match mot Djurgården

Under söndagen var det dags för futsalfest i Thomas Arena i Strängnäs när hemmalaget Strängnäs tog emot förgående säsongens succélag från Stockholm, Djurgårdens IF. 

En match som skulle visa sig skulle bli en målrik historia. Publiken fick se sitt hemmalag dra det längsta strået och vinna matchen med 7-6 efter en spännande avslutning. Den första segern för säsongen för nykomlingen Strängnäs.

Det var en match där två lag ville vinna och Djurgården ville studsa tillbaka från senaste förlusten. Djurgården är mycket effektiva och gör 1-0, men hemmalaget Strängnäs kan kvittera till 1-1 genom lagets skyttekung Adnan Cirak. Hemmalaget försöker tajta till defensiven men Djurgården får lite för mycket ytor och går till halvtidsvila med en 1–3-ledning. 

Halvtidssnacket ger direkt resultat för hemmalaget. Strängnäs går ikapp och förbi, genom att flytta upp presspelet några meter och möta Djurgården. Tidigare nämnda Adnan Cirak är återigen målskytt och framspelare när man går upp till 3–3 innan Peyman Alkoyun bombar in ledningen till 4–3.

Sedan är spelet fram och tillbaka och Djurgården kvitterar innan hemmalaget Strängnäs återigen går upp i ledning. Denna gången med två mål genom Peyman och Emil Fritzell.

Men Djurgården kommer återigen tillbaka med två mål när hemmalaget borde ha stängt matchen. Återigen ett likaläge i matchen alltså, men till publikens stora glädje lyckas hemmalaget dra det längsta strået och vinna matchen efter att Semir Jasarevic avgjort i slutet av matchen genom att göra 7–6.

Matchfakta

SFL

Strängnäs FC – Djurgårdens IF 7–6 (1–3)

Målen, Strängnäs: Adnan Cirak 2, Peyman Alkoyun, Emil Fritzell, Semir Jaservic (uppdateras)

Målen, Djurgårdens IF: Jonathan Isaksson, Emil Glans, Kristoffer Khazeni, Rami Younes (uppdateras)

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img