Galen avslutning när Torslanda förstörde Nackas segersvit

Nacka Juniors har gått som tåget så här långt av årets SFL-upplaga. Under de inledande fem omgångarna har enbart trepoängare bärgats. Därmed toppade de tabellen inför lördagskvällens drabbning borta mot Torslanda.

Gästerna startade oerhört övertygande, och under de inledande minuterna gick man upp till en stabil 3–0-ledning.

Torslanda kunde dock reducera två gånger om genom Victor Edvardsen och Andreas Haglund innan den första halvleken var förbi. En match som såg ut att vara avgjord redan efter några minuter var återigen fullt levande.

I den andra halvleken var det visserligen Nacka som stod för spelet, men Torslanda kämpade och slet. Efter mycket kamp kunde till slut kvitteringen komma. Och bara minuten efter kom ledningsmålet.

Sedan började känslorna ta över i matchen, och när Torslanda tilldelades sin andra tiometersstraff utökades ledningen till 5–3. Kampen minskade inte, och stor irritation spred sig kring majoriteten av domarnas beslut därefter. 

Nacka tog timeout, plockade målvakten, och kunde både reducera och kvittera under slutminuterna genom dubbla mål av Yanku Marrah. MEN. Det allra sista ordet fick trots allt Torslanda den här kvällen till publikens stora jubel när Andreas Haglund satte spiken i kistan med minuten kvar.

Matchfakta

SFL

Torslanda IK Futsal–Nacka Juniors FF 6–5 (2–3)

Målen, Torslanda: Andreas Haglund 2, Victor Edvardsen 2, Bita Bångens, Hampus Furuholm-Lemborn

Målen, Nacka: Yanku Marrah 2, Arsalan Ashtari, Marwan Ibrahim, Taha Abdi Ali

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img