Tennissiffror när Uddevalla slog Torslanda

På onsdagskvällen bjöds SFL på ett möte i den övre halvan mellan svenska mästarna IFK Uddevalla som tog emot ett formstarkt Torslanda IK hemma i Agnebergshallen.

Halvlekens första halva är en ensidig historia där hemmalaget mestadels rullar boll mot ett lågt försvarande Torslanda som inte bjuder på så mycket förutom några chanser och små ytor.

Torslanda får sedan till några omställningar med en böljande karaktär i spelet. Uddevalla tar en timeout som ger direkt effekt och en ledning. Den lyckan skulle vara kortvarig då Edvardsen i Torslanda kvitterar direkt efter.

Halvlekens karaktär är identisk med inledningen, men Uddevalla skulle få till paus med en uddamålsledning efter att Al-Mouti nätat med 20 sekunder kvar till paus.

LÄS ÄVEN: Ny seger för Umeå IK i RFL Södra Norrland

Torslanda gick in i den andra halvleken med ambitionen att flytta fram sina positioner på planen, men de trycks ned av Uddevalla som verkar nöjda med hur de har matchen.

Dock så skulle det dröja tio minuter innan Smajlovic kunde öka på sitt lags ledning. Direkt efter kommer 4-1 och detta är en ledning som mästarlaget inte skulle tappa, utan de vinner med 6-2. Sista målet görs av målvakten Robin Armandt.

IFK Uddevalla – Torslanda IK 6–2 (2–1)

Målen, Uddevalla: Robert Bagger, Mahmoud Al-Mouti 2, Fehim Smajlovic, Albert Hiseni, Robin Armandt

Målen, Torslanda: Victor Edvardsen, Hampus Furublad,