Djurgården bortabesegrade slitet Torslanda

0
Foto: Nobbes Djurgårdsbilder

Torslanda IK tog emot Djurgården IF FF i Lundby Strand. Matchen tillhörde egentligen omgång nio, men spelades idag till omgång sju. Detta var Torslandas tredje match på en vecka, och det skulle spegla matchen.

Det tog fyra minuter innan Djurgården gjorde 0-1 genom Emil Glans. Ett fräschare Djurgården, som inte spelat match sedan fredags förra veckan, hade betydligt mer spring i benen. I en tillknäppt första halvlek blev dock Glans mål det enda, och 0-1 stod sig halvleken ut.

Den andra halvleken började i samma tema som den första avslutades, och målen lös med sin frånvaro. Efter att Patrick Haestad Eriksson gjort 0-2 för Djurgården tolv minuter in, fick matchen dock fart. 

Petter Andersson gjorde 0-3 till Djurgården, men Torslanda gav inte upp. Patrick Falk tryckte in 1-3 minuten efter, och kontakt skapades. Rami Younes avgjorde dock tillställningen i öppet mål i matchens sista minut. Efter tre mål på två minuter blev slutresultatet 1-4 till Djurgården.

Resultatet innebär att Djurgården klättrar till en femteplats i tabellen, medan Torslanda får ladda om och återhämta sig ifrån en intensiv vecka.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Torslanda IK – Djurgården IF FF 1-4 (0-1)

Målskytt Torslanda: Patrik Falk

Målskyttar Djurgården: Emil Glans, Patrick Haestad Eriksson, Petter Andersson och Rami Younes