Linköpingspelaren påkörd och lämnad: ”Vårdats på akuten”

0
Foto: Ted Malm och KFUM Linköping Futsal

Det var under måndagskvällen vid åttatiden som KFUM Linköpings spelare Quico var ute med cykeln och blev påkörd av en bil. Bilisten smet dock ifrån platsen och lämnade Linköpingspelaren däran. Det rapporterar KFUM Linköping via sin Facebook-sida.

”Det enda han minns är att en kvinna hjälpte upp honom. Han har vårdats på akuten under kvällen och är chockad men mår bra trots omständigheterna, helt klart uppskattat att lagkompisarna kom på besök”, skriver klubben.

Vidare skriver de att händelsen, som ägde rum på Bjälbogatan i Gottfridsberg i Linköping, är polisanmäld. De söker också kvinnan som hjälpte honom eller andra vittnen till händelsen, och uppmanar att om man sett det här ringa polisen på 114 14.