LÄGESKOLL: RFL Södra Götaland

De flesta av serierna i Regionala Futsal Ligan har nu gått till halvtid, men vilka leder respektive serie och vilka har infriat förväntningarna? Futsalmagasinet har tittat på respektive serie.

I RFL Södra Götaland hittar vi flest landslagsspelare i ligan där IFK Göteborg, IFK Uddevalla och Hittarps IK har spelare representerade i Muffe Bajraktarevics trupp.

Efter halva seriens gång så verkar seriesegern bli en uppgörelse mellan de två förstnämnda lagen. IFK Uddevalla och IFK Göteborg mötte varandra tidigt under säsongen i en moralisk seriefinal som slutade 3-3, och totalt har bägge lagen skrapat ihop 10 poäng på fyra matcher.

På lördag möts lagen igen och det laget som segrar i denna match kommer att få en ordentlig fördel inför de tre avslutande matcherna. Det laget som förlorar har fortfarande en ypperlig möjlighet att knipa en av de två direktplatserna som är ämnade för de två bästa tvåorna.

Fyra poäng bakom Göteborg och Uddevalla har vi Helsingborgsklubben Hittarps IK med landslagstjejen Isabel Maria Aguliar i spetsen. Som texten innan vittnar om så har de inte rott på topp 2-lagen men i övrigt har de full pott med sex poäng. 

Näst sist på tre poäng är IFK Uddevallas granne Herrestads AIF och på noll poäng har vi Real Corona FC.

Nästa omgång

14.00: Hittarps IK – Real Corona FC

17.15: IFK Göteborg – IFK Uddevalla

Omgången spelas den 1 december.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img