LÄGESKOLL: RFL Södra Norrland

De flesta av serierna i Regionala Futsal Ligan har nu gått till halvtid, men vilka leder respektive serie och vilka har infriat förväntningarna? Futsalmagasinet har tittat på respektive serie.

Att serien skulle ledas av ett lag från Umeå visste nog alla experter och förståsigpåare men att Umedalens IF skulle leda serien före Umeå IK är en skräll som ingen trodde var möjlig.

Umedalen leder som sagt serien på 10 poäng med tre segrar och en oavgjord som facit. På fredag har de chansen att befästa sin serieledning då de möter Umeå IK, samma Umeå är regerande mästare i serien och har en poäng mindre än Umedalen.

De inledde serien med tre raka segrar och förutom premiärsegern så har det varit jämna matcher resultatmässigt. I den senaste matchen kom dock första förlusten någonsin i seriesammanhang då Hörnsjö IF vann med 2-1, samma Hörnsjö har fem insamlade poäng i poängkolumnen.

På en fjärdeplats hittas Betsele IF på sju poäng. I botten har vi Flurkmars IK och Ersboda SK som har fyra respektive en poäng.

Nästa omgång

18.50: Umedalens IF – Umeå IK

Ovanstående match spelas på fredag, och den matchen stänger första halvan av serien.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img