Skoftebyn första laget att överlista ÖFC


Åtta matcher, så länge behövdes det för att ta tre poäng mot Örebro FC. Efter kryss i derbyt i onsdags satsade bortalaget ÖFC på seger, men Skoftebyn stod för en stark insats och kunde lämna Arena Älvhögsborg med en stabil seger, 5-2.

Redan i den fjärde minuten kunde hemmalaget spräcka målnollan genom Patrik Burda. Ännu snabbare gick det i andra halvlek när det inte ens tog en minut för Skoftebyn att utöka ledningen. Ytterligare två mål hann göras innan bortalaget vaknade till liv. Två mål av ÖFC hjälpte dock föga, och första förlusten för säsongen var ett faktum.

Segern var viktig för Skoftebyn som i och med den knaprar in på lagen i toppen. Örebro ligger på andra plats med en poäng mer än Uddevalla, som möter KFUM Linköping borta imorgon klockan 16.00.

Matchfakta

SFL Skoftebyns IF – Örebro Futsal Club 5-2 (1-0)

Mål Skoftebyn: Patrik Burda (2), Fredrik Larsson, Tim Klaar, Självmål

Mål ÖFC: Fredrik Johnsson, Senad Berisha

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img