Armandt ger lugnande besked efter otäcka smällen

Det var i matchens absoluta slutskede i mötet med Finland som Sveriges målvakt Robin Armandt skadade sig illa. Den rutinerade spelaren var på väg ut från målet för att rensa bort bollen i ett läge där en finsk spelare fick bollen för långt i från sig. Armandt kom mycket väl först, och var först på bollen. Den finska spelaren gick också med full kraft för att i sin tur vara först, men träffade då istället svenskens smalben.

LÄS OCKSÅ: Därför missar landslagsstjärnan hela turneringen

32-åringen blev liggande och båren kallades in på planen. Lyckligtvis kunde målvakten linka ut från planen med hjälp av läkarteamet. Smällen såg mycket otäck ut, men dagen efter match ger Armandt lugnande besked.

– Jag står över idag mot Grönland men spelar eventuellt mot Norge på lördag. Det var en kraftig smäll mot smalbenet, men ingen fraktur. Jag hade tydligen en jävla tur. Det tackar jag benskydden för, säger han.

Sverige spelar nästa match idag torsdag 17.00. Då står Grönland för motståndet.

LÄNK: Här sänds Sverige–Grönland

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img