”Kennedy skulle få ett frikort”

Hammarby har öppnat den här säsongen på ett imponerande sätt, och mycket har hänt sedan man i fjol tvingades kvala sig kvar i SFL. Man kommer senast från en mycket efterlängtad derbyseger mot Djurgården. En seger som gör att Bajen för närvarande parkerar på en sjätteplats i tabellen.

Man har till i år försökt satsa så mycket som möjligt på att enbart ha futsalspelare i laget. Att det gett en sådan effekt är Daniel Blanco, tränare i Hammarby, väldigt nöjd över.

– Vi har många nya spelare, och många unga. Det här är ett långsiktigt projekt, om två tre år ska vi vara riktigt bra. Och då är tanken att vi ska ha enbart futsalspelare i laget, inga fotbollsspelare, säger han 
till mitti.se.

LÄS OCKSÅ: Landslagsspelaren tillbaka i Sverige: ”De hade inte råd”

Därmed ska antalet fotbollsspelare minska, något som de flesta klubbarna i Sverige har som mål. Tidigare kunde man även se en hel del gamla Bajenprofiler från fotbollen i laget, men idag är bara två kvar. Det finns dock en viss klubblegendar som alltid skulle vara välkommen.

– Att få in Bajenprofiler är jättebra PR-mässigt, men kvalitén på futsalen har höjts enormt de senaste åren så nu är det inte bara att gå in och lira lite inomhus. Det är för mycket taktik, ett eget spel som man måste lära sig. Fast det skulle vara roligt att få in en sådan som Kennedy – han skulle få frikort! säger Daniel Blanco.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img