Stökigt när Falcao besegrade Norrköping

0

På söndagskvällen tog Norrköping FK emot mästarinnorna Falcao Fc som kom från en WO-seger mot Kenty, men senaste gången de var på planen var i den överraskade förlustmatchen mot Svärtinge så självklart fanns det en revanschlust i mästarlaget.

Helt riktigt så skulle det vara dem så inledde målskyttet redan efter fem minuter. De gör de tre kommande målen innan hemmalaget fick in en reducering innan halvtid, i en halvlek där Falcao också missar några straffar som en följd av att Norrköping drog på sig för många fouls.

I andra halvleken fortsätter de att producera mål men det skulle dock inte vara det som publiken skulle minnas från matchen. Lagen drog under andra halvlek på sig tio straffar tillsammans, som alla missades.

Falcao vinner dock matchen med 7-3 men med en stor irritation som genomsyrade hela matchen. De lämnade dock matchen som serieledare.

Matchfakta

RFL Östra Götaland

Norrköping FK – Falcao FC 3-7(1-4)

Målen, Norrköping: Maja Lundman 2, Natalie Söderberg

Målen, Falcao: Nazanin Vaseghpanah 3, Sibel Göker 2, Amanda Alfredsson, Susan Varli