Landslagsspelaren väljer Uddevalla framför Göteborg: ”En jättebra spelare”

Futsalmagasinet kunde tidigare rapportera om att förre IFK Göteborgaren Nanna Jansson som tidigare under hösten var aktuell för proffsspel i italienska Olimpus Roma, nu är tillbaka i Sverige efter att ha avbrutit utlandssejouren.

I samma artikel framkom det också att landslagsspelaren skulle träna med IFK Uddevalla, något som verkar ha slagit ut väl då hon under tisdagskvällen blev presenterad som nyförvärv för klubben.

– Det är givetvis jättekul att Nanna väljer att komma hit och spela. Det är en jättebra spelare som ökar konkurrensen ytterligare och som höjer nivån lite till på träningarna, säger tränaren Lalo Rojas till klubbens Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Djurgården vann toppmötet i RFL Södra Svealand

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img