Vester briljerade när Norrköping knep tre poäng

Två lag i stort poängbehov ställdes mot varandra när Halmstad tog emot Norrköping. Norrköping skulle dock vara laget som öppnar matchen starkast, man gör nämligen mål redan efter en minut genom Eliassy. Man fortsätter därefter att vara det styrande laget medan Halmstad får gå på omställningar som inte var helt ofarliga. Bortalagets fina spel skulle dock löna sig när man gör 2-0 efter 14 spelade minuter och denna gång är det Ahmed Samiz som hittar nätmaskorna. 

Halmstad vaknar till efter målet och skapar tre frilägen men målvakten i Norrköping räddar allt, Istället är det bortalaget som går upp i ett fint anfall men avslutet går i virket. 

Innan halvtid hinner domaren även dela ut ett gult kort till Halmstads Janagha Karimi, men fler mål blir det inte i första halvlek.

Andra halvlek börjar som den första, Norrköping sätter full fart och sätter dit 3-0 genom Mendives Lan. Halmstad orkar inte hålla emot efter 3-0 målet och Granelund drar på sig ett gult kort innan bortalaget utökar till 4-0 och även 5-0.

Matchen verkar helt död med 8 minuter kvar men Halmstad vaknar plötsligt till och gör både 1-5 och 2-5 inom loppet av en minut. Karimi fick äntligen spräcka Vesters nolla innan Radovanovic kort därefter satte tvåan. Bortalaget satte dock en extra växel och Malki gjorde ett drömmål när han på volley tryckte in den i mål.

Matchfakta

SFL

Halmstads BK – Norrköping FK 2-8(0-2)

Målen, HBK: Marc Brandin, Daniel Radonanovic 

Målen, Norrköping: Ignatius Malki 2, Azad Eliassy 2, Sanel Hamzic, Esat Jashari, Ahmad Samiz, Joshuel Antonio Mendives Lan

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img