Hittarp ny tvåa i RFL Södra Götaland

I söndags spelades det ett profilstarkt möte i RFL Södra Götaland mellan Hittarps IK och IFK Göteborg, trea respektive tvåa i tabellen inför matchen.

IFK Göteborg inledde matchen bäst och tog ledningen i första halvlek och gick sedan till paus med en tvåmålsledning.

I den andra halvleken skulle skåningarna ta tag i taktpinnen omgående och gå från 0-2 till 4-2 efter de inledande sex minuterna i halvleken. Detta räckte för seger trots ytterligen ett mål i slutfasen av matchen.

Hittarps seger betyder att dem byter plats med Göteborg i tabellen, med tolv poäng som ny tvåa. Man har en poäng upp till IFK Uddevalla som har en match mindre spelad.

RFL Södra Götaland

Hittarps IK – IFK Göteborg 5-2 (0-2)

Målen, Hittarps: Maria Vesterblad 2, Leyla Gungör, Isabel Maria Aguliar, Kujtime Kurbogaj

Målen, Göteborg: Pernilla Johansson, Ida Lindqvist