Målkalas när Blåvitt säkrade ny trepoängare

0
Foto: David Gerd

Förutsättningarna inför matchen var enkla. Seger för hemmalaget IFK Göteborg och laget skulle närma sig en position ovanför nedflyttningsstrecket. Tre poäng för Strängnäs och de skulle ha nio poäng ner till nedflyttningsplats. Nu var det Blåvitt som drog det längsta strået och vann med hela 7–4.

Det tog knappt en minut innan hemmalaget kunde ta ledningen, och sedan rullade det på. 4-2 i paus och två snabba mål i inledningen av andra halvlek och matchen kändes avgjord. Strängnäs gjorde ett försök att komma ikapp, men kom aldrig närmre än 6-4.

Matchfakta

SFL

IFK Göteborg – Strängnäs Futsal Club 7-4 (4-2)

Mål IFK Göteborg: Nimar Kaviar (3), Mouhammed Omeirat, Nicklas Asp, Niklas Engberg, Bryan Johansson

Mål Strängnäs: Emil Fritzell (2), Peyman Alkoyun, Adnan Cirak

Varningar IFK Göteborg: Mouhammed Omeirat

Varningar Strängnäs: Peyman Alkoyun, Rinor Nushi