Tvåmålsskytten efter segern: ”Vi ska fortsätta pumpa”

Idag lördag besegrade IFK Göteborg Halmstads BK med 5–2. Någon som var nöjd över detta var IFK Göteborgs tvåmålsskytt Pascal Olsson.

5–2-vinst idag, vad säger du om er insats?

– Den första halvleken kändes riktigt bra. Då fungerade det riktigt bra. I den andra halvleken så tappade vi lite, men vi gjorde mål och fortsatte pumpa.

Vad tycker du om din egen insats?

– Jag tyckte att den var helt okej. Det är klart, jag gjorde två mål, men man kan alltid göra bättre. Jag tyckte ändå att den var bra.

Vilket mål är du mest nöjd med?

– Det andra målet. Det tyckte jag var finast.

Blev ni nervösa när Halmstad spelade med västman i slutet?

– Nej, jag tycker inte att vi var så nervösa. Vi fortsatte att pumpa och spela vårt spel. Det gick bra till slut.

Efter denna omgång vänder serien, vilket innebär att halva säsongen är spelad. Efter att Göteborgs säsong inletts svagt har de nu ryckt upp sig. Dagens seger innebär att de tillfälligt befinner sig på säker mark.

– Vi kommer ifrån sjätte raka obesegrade matchen nu, och det har gått väldigt bra på slutet. Jag tycker bara att vi ska fortsätta pumpa, så kommer vi att klättra högre.

Hur skulle du sammanfatta den första halvan av säsongen?

– Den första halvan har varit okej. Vi har kanske tappat lite poäng här och där som vi inte borde ha gjort. Det är många nya, men jag tycker ändå att de gjort det bra.

En annan huvudkaraktär i dagens match var Göteborgs målvakt, Oskar Jareflo, som stod för en rad svettiga räddningar. Om Jareflos insats säger Pascal Olsson såhär;

– Han var riktigt bra, matchens lirare. Han räddar oss vid flera tillfällen, så han ska vara nöjd med sin insats.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img