Torslanda segrade på hemmaplan

Under fredagskvällen spelades det en match i den Svenska futsalligan. Det var Torslanda IK som inför 350 åskådare i Torslandahallen tog emot bottenlaget Halmstads BK.

Det var hemmalaget som började matchen bäst och ledde med 2-0 redan efter sex minuter spel. Men gästerna Halmstad som saknade hela fem ordinarie spelare ville annat och man växte in mer och mer in i den första halvleken. Man reder ut hemmalagets höga press och skapar bättre tryck framåt vilket gör att man gör tre raka mål som betydde ledning med 2-3 i paus.

I den andra halvleken fortsätter Torslanda med sin höga press och sin fysiska futsal samt som man tog mycket mer avslut än vad man gjorde i första. Vilket reducerade i att man gjorde fyra mål på sju minuter. Matchen slutar till slut med en hemmaseger med 7-4.

Matchfakta

SFL

Torslanda IK – Halmstads BK 7-4 (2-3)

Målskyttar, Torslanda IK: Hampus Furuholm Lemborn 3, Carl-Oskar Korendo 2, Patrik Falk, Erik Johannessen

Målskyttar, Halmstad: Daniel Radanovic 2, Alexander Tolic, Theodor Svedberg

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img