IFK Uddevalla missade chansen till guldryck

IFK Uddevalla Futsal har dragit ifrån något i den jämna toppstriden, och under lördagen kunde de hålla den ledningen intakt, och till och med kunnat göra ett ryck om övriga resultat gått lagets väg.

Men det blev en tung eftermiddag i Agnebergshallen när nedflyttningsplacerade KFUM Linköping var på besök. Emilio Rossi gav visserligen laget ledningen på ett vackert sätt efter drygt tolv minuters spel. Därefter behölls den 1–0-ledningen länge. Väldigt länge. Trots att man precis som vanligt skapade tillräckligt med chanser för att göra bra många fler mål.

Linköping kom till spel med totalt sju spelare. En målvakt och sex utespelare, varav en spelare aldrig kom in i spel. Därmed spelade man med fem utespelare under matchens gång.

Med två minuter kvar kom kvitteringen för det hårt kämpande bortalaget. Ilir Terbunja vände runt sin försvarare och placerade in 1–1-målet till hemmaspelarnas stora irritation.

Uddevalla skulle dock få ett guldläge att avgöra. Med 15 sekunder kvar tilldömdes laget en straff. Robert Bagger stegade upp, men målvakten Eric Stillersson räddade, och matchen förblev oavgjord hela vägen ut.

Matchfakta

SFL

IFK Uddevalla Futsal–KFUM Linköping 1–1 (1–0)

Målet, IFK: Emilio Rossi

Målet, KFUM: Ilir Terbunja

Publik: 370

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img