Kadivar tillbaka med besked – hattrick i Blåvitts segermatch

IFK Göteborg Futsals fina form fortsätter. Under måndagen besegrades tabelljumbon Halmstads BK med 4–3 efter en stark vändning på slutet.

Efter ett landslagsuppehåll med svenskt VM-avancemang är SFL åter igång. Under måndagen begav sig IFK Göteborg Futsal till Halmstad för spel i den 18:e omgången.

Blåvitt fick en bra start i matchen och redan efter sex minuter var de uppe i en 2–0-ledning efter mål från Nima Kadivar och Joakim Raisi.

Hemmalaget HBK käkade taggtråd i pausvilan, och i den andra halvleken kunde de både komma ikapp och gå förbi genom en stekhet Jakob Adolfsson som stod för ett hattrick.

Nima Kadivar ville dock inte vara sämre, och tryckte kort därefter in två mål. Ett hattrick för Kadivar och tre poäng med hem till Göteborg. För Halmstads del är det fortsatt tufft läge med hela 13 poäng upp till säker mark.

Halmstads BK-IFK Göteborg Futsal 3–4 (0–2)

Målen, HBK: Jakob Adolfsson 3

Målen, IFK: Nima Kadivar 3, Joakim Raisi