Bergqvist inför derbyt: ”Kommer bli tajt”

0
Foto: David Gerd

Ikväll spelas ett hett derby i SFL. Djurgården tar emot Hammarby i Eriksdalshallen, och Djurgårdens tränare David Bergqvist tror på en tuff match. ”Det är ett riktigt klassikermöte, klart man är laddad”, säger David Bergqvist till Futsalmagasinet.

När lagen möttes tidigare under säsongen vann Hammarby med 4-2. Efter det har ”Bajen” positionerat sig i den övre halvan av tabellen, medan Djurgården ligger i mittenträsket. Det är dock endast sex poäng som skiljer lagen emellan, och hemmalaget hoppas på revansch.

– Vi är två lag som känner varandra väl, vi vet var vi har varandra. Det kommer vara små marginaler, det är en match man vill vinna, säger Bergqvist.

Läget i laget ser bra ut för Djurgården, enligt Bergqvist är alla förutom Samuel Uddenberg Edgren tillgängliga.

– Det känns bra i laget och alla är laddade. Ett derby är alltid kul, det går extra spänning såklart, säger Bergqvist.

Vinner ni?

– Ja!

Matchen börjar 19.00.