KLART: Så spelas semifinalerna i RFL

0
Foto: Krister Melin

Tre av fyra lag har säkrat sina platser i RFL:s semifinaler. Snart avgörs den sista kvartsfinalen mellan IFK Åkullsjön och Boo, sedan är semifinalserien komplett. Men redan nu står det klart vilka som ställs mot varandra.

IFK Uddevalla Futsal, Falcao FC och Umeå IK FF är sedan helgens kvartsfinalavgöranden klara för semifinal i den regionala futsalligans slutspel. Den fjärde och sista platsen gör IFK Åkullsjön och Boo FF upp om, där det förstnämnda laget leder efter det första mötet.

Men redan nu står det klart hur semifinalerna kommer att se ut.

Semifinal 1

Match 1
IFK Uddevalla Futsal–Falcao FC
23/24 februari

Match 2
Falcao FC–IFK Uddevalla Futsal
2/3 mars

Semifinal 2

Match 1
IFK Åkullsjön/Boo FF–Umeå IK FF
23/24 februari

Match 2
Umeå IK FF–IFK Åkullsjön/Boo FF
2/3 mars