Smajlovic inför toppmatchen: ”Vi har inte råd att förlora fler matcher”

Tvåan mot fyran, seger innebär ett steg närmare SM-guld. Det är förutsättningarna inför kvällens match mellan Borås och Uddevalla. ”Klart att det blir speciellt”, säger Uddevallas Fehim Smajlovic till Bohusläingen inför matchen.

Förutom matchens vikt tabellmässigt är den extra speciell för Smajlovic. Inför säsongen valde Smajlovic att lämna Borås för just Uddevalla. Ikväll är andra gången lagen möts sedan flytten och han medger att det känns lite extra.

– Det är klart att det blir lite speciellt, med tanke på alla mina år i klubben. Jag har många fina minnen från klubben. Bland annat tog vi oss hela vägen till SM-finalen, där vi fick stryk av IFK Uddevalla, säger Smajlovic till Bohusläningen.

Toppen av SFL är otroligt tajt med fyra lag inom sex poäng. Borås har 33 poäng, Uddevalla 37. Lägg till att ettan Örebro FC har spelat två matcher fler än både Borås och Uddevalla, och du förstår hur viktig kvällens match, något Smajlovic är medveten om.

– Vi har inte råd att förlora fler matcher. Målet är att vinna ett nytt SM-guld och få spela i Europa igen. Det hade varit kul om vi hade kunnat få med oss en buss med åskådare till Borås. Vi behöver all stöd vi kan få, säger Smajlovic.


Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img