Klart: Sverige möter Italien i Vetlanda: ”Hoppas på mycket publik”

Det svenska damlandslaget närmar sig årets första landskamper. Om mindre än en vecka reser Sverige till Tjeckien för dubbla landskamper i staden Hodonin. Matcherna spelas 20 och 21 febriari, och truppen till de matcherna hittar du via länken nedan.

LÄS MER: Truppen till Tjeckien-matcherna

I början av april är det sedan dags för årets första hemmamatcher. Då kommer Italien på besök för två möten, och nu står det klart att de matcherna kommer att spelas i Iscar Arena i Vetlanda.

– Landslaget har gjort en imponerande resa. Matcherna mot Italien blir en bra värdemätare och att spela matcherna i Vetlanda känns otrolig spännande, säger Per Broberg, utvecklingsansvarig Futsal, Svenska Fotbollförbundet, till förbundets hemsida.

Matcherna spelas 2 och 3 april.

– Det känns oerhört roligt att vi lyckats få damlandskamper i futsal till Småland och kunna erbjuda så fina förutsättningar som finns i Vetlanda. Vi hoppas på bra tryck på läktaren med mycket publik och hoppas detta kan bidra till att fler får upp ögonen för sporten, säger Henrik Landén, kanslichef på Smålands Fotbollförbund, till samma sajt.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img