Linköping nollade Djurgården i Stockholm

KFUM Linköping kom till dagens bortamatch mot Djurgårdens IF med ett bra självförtroende efter att ha kryssat i tre matcher i rad mot bra motstånd, bland annat mot de svenska mästarna IFK Uddevalla på bortaplan där matchen slutade 1-1.

LÄS OCKSÅ: Blåvitts storform fortsätter – femte raka mot ÖSK

KFUM Linköping ville fortsätta den fina trenden man haft tidigare och visa att man inte har något i botten av serien att göra – och visst gjorde man det. Laget nollade Djurgårdens IF på i Stockholm och vann matchen med klara 3–0. Därmed förlängde man sin svit med fyra raka matcher utan förlust. Publiken i Eriksdalshallen bjöds inte på något finlir den här söndagen, då både snarare riktade in sig på att försvara sig och gå på kontringar.

Första halvleken bjöd inte på något målkalas då den slutade 0–0. Desto roligare blev den andra halvleken för KFUM Linköping då man gjorde tre raka mål – och desto tråkigare blev den för Djurgårdens IF som jaga nya poäng i nästa omgång.

Linköping ligger de tre poängen till trots kvar på nedflyttningsplats i SFL, men man jobbar sig allt närmre säker mark.

Matchfakta

SFL

Djurgårdens IF – KFUM Linköping 0–3 (0-0)

Målen, KFUM Linköping: Blens Ali Osman, Adin Pehij, Ilhan Pepeljak

Publik: 107

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img