KFUM närmar sig division 1 – rejäl överkörning från Torslanda

KFUM Linköpings dagar i SFL är troligtvis räknade. Under lördagen reste laget till Torslanda – utan avbytare(!) – och blev överkörda med hela 14–2. Dessutom avslutade man med en spelare mindre efter ett rött kort.

Det var på förhand en något oviss match. KFUM Linköping kom till Torslanda med vetskapen att en förlust troligtvis innebär degradering ned till division 1, medan Torslanda behövde vinna för att inte bli allt för indragna i bottenstriden.

Men när det stod klart att gästerna kom till spel utan en enda avbytare – då kändes det hela inte så ovisst längre. Ett starkt Torslanda körde rätt och slätt över sin motståndare, och man vann till slut med hela 14–2. Ett tappert kämpande KFUM hängde med till pausvilan, men i den andra halvleken rann det på rejält.

Unge talangen Albert Hansson stod för hela fyra mål och den desto mer rutinerade spelaren Erik Johannessen gjorde tre.

Till råga på allt spelade Linköping de avslutande minuterna med en man mindre efter att Dinko Felic utvisats med drygt tre minuter kvar.

Matchfakta

SFL

Torslanda IK Futsal–KFUM Linköping 14–2 (3–2)

Målen, Torslanda: Albert Hansson 4, Erik Johannessen 3, Patrik Falk 2, Andreas Haglund 2, Bita Bångens, Hampus Furublad, William Lännholm

Målen, KFUM: Blend Ali Osman 2

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img