Borås vill haka på i toppen: ”Seger ikväll är ett måste”

Både Hammarby och Uddevalla vann sina matcher i helgen. Det innebär att Borås måste vinna ikväll borta mot Skoftebyn för att haka på i toppen. ”Vi ska inte förlora sådana här matcher”, säger Borås Mattin Najafi inför matchen.

Att SFL går in i slutspurten har knappast gått någon obemärkt förbi. Endast fyra matcher återstår för lagen, förutom för Skoftebyn och Borås. De ska avsluta omgång 22 ikväll och Najafi hoppas på revansch från förra gången lagens möttes.

– De vann när vi möttes i höstas så det är klart att vi vill slå dem ikväll. Sedan har vi inte råd att förlora sådana här matcher. Vi är ett bättre lag än Skoftebyn men det måste vi visa också, säger Najafi.

Odds: Skoftebyns IF–Borås AIK
1: 2.15 X: 5.00 2: 2.15
Spela på matchen här!
Det här är en annons i samarbete med Coolbet

Seger är ett måste för att avståndet till Uddevalla i toppen inte ska bli för stort. Förlust och laget ligger fyra poäng efter. Förutsättningarna är dock inte optimala. Borås kommer till spel med endast sju utespelare på grund av avstängningar, sjukdomar och skador.

– Men jag tror inte det kommer spela så stor roll, de som följer med idag är alla duktiga spelare. Vi ska kunna vinna trots att vi har borta några stycken, säger Najafi som även han är osäker till spel.

– Jag skadade mig på träningen, det drog till i baksidan och sedan dess har jag varit rätt stel. Jag ska testa så får vi se hur det känns, annars får jag heja från sidan, avslutar Najafi.

Matchen börjar 19.30 i Arena Älvhögsborg.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img