Borås jagar förstaplatsen: ”Vi vill sätta press på Uddevalla”

0
Foto: David Gerd

Borås är med i den absoluta toppen av SFL. Laget ligger en poäng bakom serieledande Uddevalla inför dagens match mot Torslanda. ”Det känns väldigt bra, vi spelar bra just nu”, säger lagets tränare Petter Florentin inför matchen.

SFL börjar gå in på slutspurten. Fyra omgångar återstår och det är tajt i toppen av tabellen. Vid seger går Borås förbi ettan Uddevalla, åtminstone tillfälligt. Uddevalla har spelledigt i helgen och spelar istället två matcher nästa helg.

– Om vi vinner idag kommer så måste Uddevalla vinna nästa match. Då är pressen på dem, men då måste vi vinna idag såklart, säger Florentin.

Odds: Borås AIK–Torslanda IK Futsal
1: 1.23 X: 7.00 2: 5.75
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*

Borås har haft en del problem med skador senaste tiden. Förra matchen kom laget till spel med endast sju utespelare, men idag ser det bättre ut enligt Florentin.

– Vi har fått tillbaka en del spelare som varit sjuka och skadade, så det känns bra. Tyvärr så är Mattin (Najafi) avstängd och bröderna Jahid Jawid och Wahid Jawid är inte heller tillgängliga, säger Florentin.

Hur kan det påverka?

– Jag tror inte det kommer påverka så mycket, men vi tappar ju tre bra spelare helt klart. De tre gjorde fem av sju mål förra matchen, men vi har andra bra spelare också. Det ska inte vara något problem, avslutar Florentin.

Matchen spelas klockan 16.00 i Boråshallen.