Flera skrällar i herrlandslaget – sex debutanter tar plats

Det svenska herrlandslaget ska resa till Kroatien i april för att delta i en turnering 12-18 april. Nu har förbundskapten Matija Dulvat valt ut de spelare han vill ha med sig dit – och truppen innehåller en hel del skrällar och debutanter.

Totalt är det sex spelare som gör debut i A-landslaget i Kroatien. Gabriel Diaz (Falcao) och Hampus Jakobsson (AFC Eskilstuna) lyfts upp från U19-landslaget. Samtidigt får Strängnäs skyttekung Adnan Cirak chansen tillsammans med Borås målvakt Viktor Säf, Blåvitts Pascal Olsson och Nacka Juniors Yanku Marrah som är övriga debutanter.

Truppen

Robin Armandt (Utgått, Viktor Jansson ersätter)
Viktor Säf
Hampus Jakobsson

Mattin Najafi
Granit Berisha
Adnan Cirak
Gabriel Diaz
Albert Hiseni
Nima Kadivar
Kristian Legiec
Yanku Marrah
Pascal Olsson
Emilio Rossi
Fehim Smajlovic
Fredrik Söderqvist
Petrit Zhubi (utgått, Stefan Ostojic ersätter)

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img