Rastoder inför streckdramat: ”Vi har mer spets”

Med två omgångar kvar av SFL lever bottenstriden i allra högsta grad. Två lag som än så länge ligger rätt sida om strecket är Örebro SK och Torslanda IK. Under lördagskvällen möts de i Torslandahallen.

Örebro skuggar Torslanda i tabellen på samma poäng men med sämre målskillnad. Om Uddevalla imorgon besegrar Strängnäs skulle detta inte bara innebära guld till Uddevalla, utan även att både Örebro och Torslanda med största sannolikhet stannar kvar oavsett utfallet i kvällens match.

– Vi tänker inte så mycket på Strängnäs och Uddevallas match, vi går alltid för tre poäng. Vi hör hemma där uppe, inte i botten. Därför vill vi visa mer än att vi gjort hittills, säger Örebro SK:s Alen Rastoder.

Rastoder säger att läget i truppen inför dagens match är bra.

– Känslan är bra. Vi kommer med full trupp, förutom en som är sjuk och en som inte kan medverka av efter en incident under gårdagen. Vi går för vinst, säger han.

Odds: Torslanda–ÖSK Futsal
1: 1.75 X: 5.30 2: 2.70
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*

Med två omgångar kvar att spela, har Örebro ytterligare en livlina för att hålla sig kvar även om helgens resultat går emot laget. Örebro tar i den sista omgången emot redan nedflyttningsklara KFUM Linköping i Gamla Idrottshuset. Trots denna gyllene chans är Rastoder tydlig med var fokus ligger.

– Vi tar en match i taget, och underskattar inga. Vi vill vinna alla matcher vi spelar och går för att säkra kontraktet så snabbt som möjligt, och avsluta säsongen på ett snyggt sätt.

Vad kommer att fälla avgörandet ikväll?

– Sista spetsen kommer att avgöra. Torslanda kommer att vara som vanligt, och ”kötta” för att få matchen dit de vill. Vi har mer offensiv spets än Torslanda och därför kommer vi att vinna idag, avslutar Rastoder.

Torslanda IK–Örebro SK Futsal sparkas igång klockan 17:30.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img