Hattrick-hjälten: ”Skönt att få tysta dem”

Ett nedflyttningshotat Strängnäs FC reste under söndagseftermiddagen till ett guldtörstande Uddevalla där de regerande svenska mästarna IFK Uddevalla hade dukat upp för guldfest. Gästerna var å sin sida i stort poängbehov i kampen om en SFL-plats till nästa säsong.

Strängnäs drog det längsta strået, och blåste av guldfesten inför över 1 000 snopna åskådare i Agnebergshallen. En avgörande faktor i Strängnäs-segern stavas Muzaffer Arpacik efter sina tre fullträffar i 7–5-segern

– Det känns väldigt skönt att få tysta dem. Det var ett tag sen jag gjorde mål också så det var roligt, säger 23-åringen till Futsalmagasinets reporter på plats och fortsätter:

– De senaste tre-fyra matcherna har vi spelat på exakt samma sätt, men idag var vi effektiva, vi satte våra chanser. Samtidigt kändes det som att Uddevalla inte riktigt hade skärpan.

Trots den otroligt viktiga trepoängaren befinner sig Strängnäs fortsatt på nedflyttningsplats eftersom bottenkollegan Norrköping SK bortabesegrade Borås AIK under söndagen. Arpacik och övriga Strängnäs-spelare får göra en sista kraftsamling inför säsongsavslutningen mot Örebro FC på söndag.

– Säsongen har varit jobbig men vi vet att vi kan slå alla lag, speciellt topplagen, men ikväll ska det firas.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img