Skoftebyns fina form fortsätter – tredje raka segern säkrad

Trollhättelaget Skoftebyns IF Futsal tog under söndagen sin tredje raka seger – detta efter att man har vunnit på hemmaplan i Arena Älvhögsborg mot Nacka Juniors med 3-1 inför cirka 120 åskådare. Stor matchhjälte för hemmalaget blev lagkaptenen Krister Andersson som i den 38:e minuten satte avgörande 3–1.

De cirka 120 åskådarna i Arena Älvhögsborg fick se en tempofattig samt målsnål match under söndagseftermiddagen. Men när slutsignalen hade gått så hade man all rätt att jubla och vara glada då hemmalaget gick segrande ur matchen med 3–1.

Det var en första halvlek som bjöd på två mål och ett likaresultat. Det dröjde bara tre minuter in i den första halvleken så hade Haidar Bejan spräckt nollan och gjort 1–0 till hemmalaget Skoftebyn. Publiken skulle sedan få vänta ytterligare tio minuter in i den första halvleken på nästa mål. Denna gången var det bortalaget Nacka som skulle hitta nätet och kvittera genom Araslan Ashatri. Ett resultat som stod sig halvleken ut.

Den andra halvleken skulle börja lika bra för hemmalaget som den första gjorde. Men denna gången skulle det bara dröja två minuter så var man i ledningen igen. Detta efter att Lavdim Azemi gjort 2–1 för Trollhättelaget. De stod sedan emot och kunde avgöra matchen i den 38:e minuten genom kapten Krister Andersson.

Matchfakta

SFL

Skotenbyns IF – Nacka Juniors 3–1 (1–1)

Målskyttar, Skoftebyns IF: Haidar Bejan, Lavdim Azemi, Krister Andersson

Målskyttar, Nacka Juniors: Araslan Ashari

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img