Galen match när ÖSK säkrade kontraktet

ÖSK var piskade att ta minst en poäng hemma mot Linköping för att ha chans att få spela i SFL även nästa säsong. Det såg länge ut att bli en dyster eftermiddag men efter en galen vändning kunde man vända 0-6-underläge till seger med 11-9.

Klockan hade inte hunnit slå en minut innan Linköping gjorde matchens första mål, sedan rullade det på. ÖSK var inte med överhuvudtaget och strax innan halvtidsvilan Gjorde Blend Ali Osman 0-6 för bortalaget Linköping. Då vaknade ÖSK till liv.

Tre snabba mål inom en minut gjorde att skillnaden mellan lagen endast var tre mål i paus och nu var hemmalaget på gång. Inte ens 3-7 in inledningen av andra halvlek kunde stoppa ÖSK som när klockan stod på 30 hade hunnit både kvittera och ta ledningen.

Matchen slutade till slut 11-9 och ÖSK stannar kvar i SFL. Resultatet gör även att det blir Norrköping som åker ur, tillsammans med tidigare redan klara Halmstad och Linköping.

Matchfakta

SFL

Örebro SK Futsalklubb – KFUM Linköping 11-9 (3-6)

Mål ÖSK: Ahmad Moniry (3), Denis Gerzic (2), Henrik Lara Rodriguez (2), Alen Rastoder, Amel Rastoder, Dana Kuhi, Självmål

Mål Linköping: Adin Pehilj (2), Dinko Felic (2), Blend Ali Osman (2), Ilhan Pepeljak, Asmir Spahic, Mohammad Amiri,

Varningar ÖSK: Dana Kuhi, Henrik Lara Rodriguez

Utvisning ÖSK: Simon Blomqvist

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img