Hammarby får nöja sig med andraplats efter kryss

Det var gulddrömmar i Eriksdalshallen inför mötet mellan Hammarby och Torslanda. Tre poäng var ett måste för att ’Bajen’ skulle ha chans på SM-titeln. Nu blev det bara kryss, 2-2, men det spelade ändå ingen roll eftersom Uddevalla vann sin match.

Publiksiffran var under kategorin ”bra”, drygt 800 personer hade hittat till matchen. Och Hammarby bjöd tillbaka i den första halvleken. Man öste på framåt och att det endast stod 2-0 i paus ska bortalaget vara glada för.

Torslanda kunde dock stundtals sticka upp och visa att även de har skickliga spelare. Laget har stundtals under säsongen spelat riktigt bra, medan man samtidigt även stått för en del bottennapp. Ju längre matchen led desto mer kom Torslanda in i matchen och kunde både reducera och kvittera.

Nu spelade resultatet ingen roll eftersom Uddevalla vann sin match mot Norrköping. Nej, det blev inget guld för Hammarby i år. Uddevalla har återigen visat vilka som är Sveriges bästa lag men de grönvita har ändå visat att Uddevalla går att störa ända in på slutet. Publiken i Eriksdalshallen har således inget guld att fira men väl en fin andraplats.

Matchfakta

SFL

Hammarby IF FF Futsal – Torslanda IK 2-2 (2-0)

Mål Hammarby: Michel Basberber, Özgür Yasar

Mål Torslanda: Erik Johannessen, Arnar Bragi Bergsson

Varningar Hammarby: Fredrik Notice, Josef Rakez, Patrick Mallengren, Özgür Yasar

Varningar Torslanda: Erik Johannessen, Andréas Haglund

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img