Nacka böjd på målkalas i sista matchen – tvålade dit Djurgården

Det bjöds på ett målkalas i den sista omgången av SFL i mötet mellan Stockholmsklubbarna Nacka Juniors FF och Djurgårdens IF i söndags. De cirka 140 åskådarna som hade tagit sig till Nacka Bollhall fick se en fartfylld match som innehöll hela 15 mål och en hemmaseger med 10-5.

Publiken i Nacka Bollhall hade knappt hunnit att sätta sig ner innan målen skulle börja trilla in. Det var en första halvlek som bjöd på ett fartfyllt spel och hela nio mål. Ställningen var 4-4 när matchklockan hade tickat över 18 minuters spel. Då trodde säkerligen många att lagen skulle kliva in med ett likaresultat till omklädningsrummet, men med tio sekunder kvar av den första halvleken gjorde hemmalagets Arsalan Ashtari 5-4 som också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken var det bara ett lag på plan och hemmalaget Nacka Juniors fortsatte att leverera mål framåt. Inom loppet av cirka elva minuters spel hade laget gått från en ledning med 5-4 till 10-4. Bortalaget Djurgårdens IF kunde göra ett tröstmål med två minuter kvar av matchen. Slutresultatet skrevs till 10-5 till hemmalaget Nacka Juniors.

Matchfakta

SFL

Nacka Juniors FF – Djurgårdens IF 10-5 (5-4)

Målskyttar, Nacka Juniors FF: Arsalan Ashtari 3, Peiman Pahlevan Afshari 2, Eldin Kozica 2, Yanku Marrah, Taha Abdi Ali, Lamin Sanneh

Målskyttar, Djurgårdens IF: Jonathan Salvo Silva 3, Junior Toko, Michael Johansson

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img