Skoftebyn avslutade starkt med fyra raka segrar

Redan efter tio minuters spel i Halmstad Arena så hade publiken fått se tre mål i mötet mellan Halmstads BK och gästande Skoftebyns IF. Matchens första mål kom redan efter en minut genom hemmalagets Besfort Sulejmani. Men den ledningen skulle bli kortvarig för HBK då Aca Selimovic kvitterade minuten efter.

Det skulle dröja åtta minuter innan hemmapubliken skulle få jubla igen och få se Daniel Radovanovic sätta ledningsmålet som betydde 2–1. Trots bud på ännu fler mål så var det Skoftebyn som istället skulle göra 2–2 i matchen genom Lavdim Azemi. Men återigen så skulle Daniel Radovanovic skriva in sig i målprotokollet efter ha gjort 3–2 till hemmalaget med tre minuter kvar av den första halvleken.

Men direkt efter hemmalagets ledningsmål så kommer återigen en kvittering av Skoftebyn. Återigen genom Aca Selimovic. I matchminut 19 är vändningen ett faktum när Patrik Burda stöter in ledningsmålet 3–4 för bortalaget som också blir halvtidsresultatet.

Ett taggat Skoftebyn klev in och rivstartade den andra halvleken. Det dröjde bara två minuter så hade Lavdim Azemi ökat på Skoftebyns ledning till 3–5. Men en snabb replik av hemmalagets Markus Granelund till 4–5 gav liv i matchen igen. Men det ändrade Azemi ganska snabbt på. På sex minuters spel gjorde han sitt tredje, samt fjärde, mål i matchen vilket betydde att slutresultatet skrevs till 4–7 till gästande Skoftebyns IF.

Därmed avslutar Skoftebyn säsongen med fyra raka segrar.

Matchfakta

SFL

Halmstads BK–Skoftebyns IF 4–7 (3–4)

Målskyttar, HBK: Daniel Radovanovic 2, Besfort Sulejmani, Markus Granlund

Målskyttar, Skoftebyn: Lavdim Azemi 4, Aca Selimovic 2, Patrik Burda

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img