Liridon Makolli framröstad som folkets spelare

0
Foto: Hammarby Futsal

Hammarby har en fin säsong i ryggen, och det blev till slut en mycket hedrande andraplats för laget från Stockholm. Hela vägen in till slutet hade laget chans på guld, men fick till slut nöja sig med silvermedaljen.

En av lagets absoluta nyckelspelare den här säsongen har varit Liridon Makolli, 29. Det blev totalt 20 mål från spelaren som därmed också blev lagets bästa målskytt.

Stufs, stiftelsen för utvecklingen av futsal i Sverige, har för sjunde året i rad genomfört en röstning för att få fram ”Folkets spelare” i Sverige. Flest röster i år fick just Liridon Makolli. Ove Holmberg, ordförande i Stufs, delade ut priset i samband med Bajens avslutande SFL-match mot Torslanda.

Motiveringen lyder:

Spelaren är en poängkung och lagspelare. Det är där han ligger i topp, och utan att göra avkall på sitt försvarsarbete. Han är lojal och krigar tills sista minut, utöver det är han en typisk Fair play spelare som är lika trevlig på plan som utanför, en riktig dunder kille med extremt hög lägstanivå.

Grattis!

Makolli mottog priset som ”Folkets spelare”. Foto: Hammarby