Victor Huerta sadlar om – får ny roll i ÖSK

Victor Huerta kom till Örebro SK Futsal 2016 i samband med att han och Mikko Seppälä anställdes som huvudtränare. Sedan dess har han varit klubben trogen i flertalet olika roller.

Den föregående säsongen avslutade han som huvudtränare tillsammans med Tekle Ghebrelul. Han var dessutom chef för klubbens U-verksamhet. Men under den nästkommande säsongen kommer Huerta figurera i en för honom helt ny roll. Han tar nämligen över ansvaret som sportchef.

– Det känns riktigt kul att få rollen som sportchef i klubben. Det är en ära att få detta sportsliga ansvar, och det blir en utmaning att forma en trupp från grunden och se utvecklingen. Jag är riktigt taggad och har redan börjat sätta mig in i de administrativa delar som kommer med jobbet, säger Victor Huerta till klubbens hemsida.

Han sätter igång med sitt arbete omgående, och avslöjar att det redan arbetas febrilt inför den kommande säsongen.

– Det händer mycket nu bakom kulisserna och vi jobbar med att utvärdera årets säsong med truppen som representerade oss den gångna säsongen. När det är klart, börjar pusslet med ledarstab, förlängningar och så vidare. Det är en härlig utmaning.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img