SFL-schemat spikat – stormöten redan i premiären

0

Vi har nyss lämnat våren och har nu inlett en av tre härliga sommarmånader i Sverige. Och efter lite sommarledighet väntar vadå? Jo, såklart en ny futsalsäsong.

I SFL har det, trots att det fortsatt dröjer till seriestart, hänt en hel del på spelarsidan, och främst i mästarlaget IFK Uddevalla Futsal. Ett antal spelare har redan nu valt att tacka för sig, vilket det går att läsa mer om nedan.

LÄNK: Läs mer om allt som skett i IFK Uddevalla

Spelordningen i SFL har nu offentliggjorts för den kommande säsongen, och klubbarna har fram till 19 juni på sig att spika speldagar och tider för matcherna.

I premiäromgången, där första matcherna just nu är satta på datumet 13 oktober, ställs bland annat fjolårets raket Hammarby mot överraskningen från året dessförinnan, Nacka Juniors, i ett hett derby. Dessutom bjuds vi på möten som IFK Göteborg–Djurgården och Borås AIK–ÖSK Futsal.

Se hela spelschemat för SFL 2019/2020 här!

Som tidigare rapporterat är ju dessutom slutspelet tillbaka till årets säsong. Till det kvalificerar sig seriens åtta främsta lag. De två sämsta lagen degraderas till division 1.