SFL-schemat spikat – stormöten redan i premiären

Vi har nyss lämnat våren och har nu inlett en av tre härliga sommarmånader i Sverige. Och efter lite sommarledighet väntar vadå? Jo, såklart en ny futsalsäsong.

I SFL har det, trots att det fortsatt dröjer till seriestart, hänt en hel del på spelarsidan, och främst i mästarlaget IFK Uddevalla Futsal. Ett antal spelare har redan nu valt att tacka för sig, vilket det går att läsa mer om nedan.

LÄNK: Läs mer om allt som skett i IFK Uddevalla

Spelordningen i SFL har nu offentliggjorts för den kommande säsongen, och klubbarna har fram till 19 juni på sig att spika speldagar och tider för matcherna.

I premiäromgången, där första matcherna just nu är satta på datumet 13 oktober, ställs bland annat fjolårets raket Hammarby mot överraskningen från året dessförinnan, Nacka Juniors, i ett hett derby. Dessutom bjuds vi på möten som IFK Göteborg–Djurgården och Borås AIK–ÖSK Futsal.

Se hela spelschemat för SFL 2019/2020 här!

Som tidigare rapporterat är ju dessutom slutspelet tillbaka till årets säsong. Till det kvalificerar sig seriens åtta främsta lag. De två sämsta lagen degraderas till division 1.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img