Avslöjar: IFK Uddevalla jagar konkurrentens skyttekung

IFK Uddevalla Futsal har dragit igång säsongen – och nu är arbetet i full gång med att sätta en spelartrupp. Futsalmagasinet kan nu avslöja att två profilerade namn jagas.

Spelarna som IFK enligt uppgifter till Futsalmagasinet just nu förhandlar med är Skoftebyns skyttekung Fredrik Larsson och Borås AIK:s förre poängspelare Younes Raisi, som under fjolåret inte spelade futsal i SFL. Larsson stod under den förra säsongen för 21 mål på 21 matcher i Skoftebyn-tröjan och slutade på en delad femteplats i SFL:s skytteliga.

– Vi för dialog med många intressanta spelare runtomkring och vi jobbar hårt på att kunna förstärka truppen med kvalitetsspelare på varje position. Mer än så kan jag inte säga, kommenterar IFK Uddevalla Futsals huvudtränare Andrés Moncada när Futsalmagasinet når honom.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img