Ostojic avslutar karriären: ”En lärorik resa med massor av skratt”

Milos Ostojic, 32, senast i Nacka Juniors, väljer att avsluta sin futsalkarriär. Anledningen är att målvakten istället kommer lägga mer fokus på bland annat studier.

– Det känns ganska tråkigt att lämna men samtidigt känns det skönt att kunna fokusera på annat som är mer prioriterat. När jag insåg att det inte gick att lägga 100 procent på futsal längre, så blev det en enkel match om att ge min plats till någon annan som kan lägga det fokuset som krävs, säger Milos Ostojic till Futsalmagasinet.

Milos Ostojic ser tillbaka på en fin tid i Nacka Juniors där han varit en hyllad målvakt med flertalet storslagna insatser i SFL-spel. Dessutom har han agerat målvaktstränare i klubben.

– Jag ser ganska positivt tillbaka på det, det har varit en lärorik resa med massor av skratt och glädje runtom som gjort det kul att vara en del av laget.

Vad väntar nu? Kommer vi få se en återkomst av något slag i en futsalhall i framtiden?

– Jag har mycket på gång just nu för min yrkeskarriär samt studier på heltid vid sidan av som kräver en hel del. Men futsal kommer alltid att ha en speciell plats hos mig och därför vet jag även att jag kommer förmodligen att komma tillbaka inom en tid, då som målvaktstränare.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img