Efter degraderingen – han blir sportchef i Norrköping

0

I fem säsonger var Norrköping FK en del av Svenska Futsalligan men efter en rysare i den avslutande omgången stod det klart att man lämnar ligan för den här gången.

Nu tar man ny sats och som en del i detta så har man under veckan presenterat en ny sportchef.

Henric Andersson, som han heter, har tidigare haft en kort sejour i Norrköping FK men har en gedigen fotbollskarriär med bland annat spel i Superettan med IF Sylvia. Numera är han spelande tränare i fotbollens division 3, och kan nu också lägga till en sportchefsroll inom futsal på sitt CV.

– Med Henric får vi en bra och driftig person med mycket erfarenhet från sin karriär. Hans kunskap och ledaregenskaper kommer att bidra med mycket gott till laget och vår förening, skriver Norrköping på sin hemsida.