Framtiden oviss för Blend Ali: ”Behöver ett miljöombyte”

KFUM Linköping hade en tuff SFL-säsong i fjol och blev ett av de tre lag som tvingades lämna landets högstaliga. En av lagets viktigaste spelare, Blend Ali Osman, ser nu ut att lämna laget och ser över sina alternativ.

Blend Ali Osman är nyhemkommen från semester. Till hösten kommer han att spela futsal, men ännu har han inte bestämt sig för var det kommer att bli.

– Ska jag vara helt ärlig är jag lite tom just nu. Jag har fått lite anbud från klubbar utanför Linköping i SFL, men har inte gett något direkt svar för att jag inte vet ännu vad jag bill. Det måste klicka, kan inte bara flytta iväg utan att det känns hundra.

Känner du för att flytta för futsalen?

– Jag är öppen för förslag. Får man ett schysst erbjudande så man klarar sig i vardagen med jobb, boende och så, så kan man tänka på det. Men ska jag vara helt ärlig ska det mycket till för att flytta härifrån.

LÄS OCKSÅ: Lagkamraten lämnar Linköping – för konkurrenten

Flera klubbar har hört sig för – men det är två stycken som varit lite mer seriösa i sina anbud.

– Seriöst är det med två klubbar. Det är två klubbar som jag både tycker om föreningsmässigt men också för att det är bra personer som jobbar runtom. Det betyder mycket att de hört av sig, men tyvärr vet jag inte vad jag vill än. Vi har en dialog fram och tillbaka.

Kan du tänka dig att spela vidare med KFUM i division 1?

– Jag vet inte riktigt. Jag har varit där i tre år, och känner att jag kan behöva ett miljöombyte. Det har varit tre rätt kämpiga år, om man säger så. Blir det att jag bor kvar stänger jag inga dörrar.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img