Ektorp värvar från rivalen: ”Han passar in i vår filosofi”

0

Ektorp Futsal-klubb laddar för debutsäsongen i division 1 – och man gör det genom att värva från närmsta rivalen. SFL-profilen Sanel Hamzic är klar för klubben.

Inför förra säsongen valde Paul Chamoun att starta upp Ektorp Futsal-Klubb med målsättningen att nå SFL inom loppet av två säsonger. Med en trupp med många erfarna spelare så hade man inga svårigheter med att avancera till division 1.

Nu inför seriestarten i divison 1 så har man rott i hamn ett meriterat namn, nämligen Sanel Hamzic som hämtas in från Norrköping FK som man möter i division 1-premiären. Hamzic noterades för 12 mål i SFL förra säsongen.

Ektorps huvudtränare Dražen Novoselac är nöjd med nyförvärvet och säger följande till klubbens hemsida:

– Sanel är både bolltrygg och teknisk. Han är en spelare som kan avgöra matcher. Han passar väl in i vår filosofi och jag tror att han kommer ta många steg i sin utveckling hos oss.

För nyförvärvet själv så blir det direkt ett återseende med sin förra klubb i seriepremiären, något som han ser fram emot.

– Det ska bli riktigt kul att få möta det lag som jag är fostrad i när det gäller futsal. Jag kommer såklart ge allt för att vinna och ska förbereda mig så bra som möjligt. Men inte bara för den matchen utan för resten av säsongen, säger Hamzic.