Bröderna Rastoder fortsätter i ÖSK: ”Mycket skönt”

ÖSK:s truppbygge faller allt mer på plats. Nu står det klart att klubben lyckats förlänga med bröderna Alen och Amel Rastoder.

De båda spelarna var viktiga pjäser i fjolårets ÖSK-bygge, och hade stor del i att klubben till slut lyckades hänga kvar. Nu är brödraduon klar för en fortsättning.

Sportchefen Victor Huerta till klubbens hemsida om Alen:

– Det är mycket skönt att Alen skriver på för ytterligare en säsong i ÖSK Futsal. Alen går inför denna säsong in på sin fjärde säsong i klubben och är en av de mer rutinerade spelarna i truppen, det känns oerhört bra att ha honom med oss kommande säsong. Alen är en spelare som i sina bästa stunder blixtrar till med poäng, tunnlar och annat futsalsgodis. För oss var det viktigt att förlänga med Alen på grund av sin rutin dessutom samt att han är en spelare som är mycket allround och behärskar många positioner.

Huerta om Amel:

– Mycket skönt att Amel är klar för nästa säsong. Han må vara lillebror till Alen men är en gigant på planen. Med sina defensiva kvalitéer, sin vinnarskalle och energi är han en spelare som alla spelare älskar att ha i sitt egna lag. Förra säsongen kantades av skador, men trots det spelade han och var en kraft offensivt som defensivt. Vi hoppas Amel tar ytterligare kliv framåt i år och fortsätter på den inslagna vägen från tidigare säsonger. Amel är enormt viktig för vår defensiv och mentalitet trots sina 23 år.

Amel Rastoder gästade i fjol Studio FM och pratade om den tuffa säsongen, men också om satsningen på futsal och om att spela tillsammans med sin bror. Se avsnittet här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img