Duon tar över BAIK:s damer

Borås AIK laddar inför sin allra första säsong i RFL – och nu står det klart vilka två som kommer leda laget kommande år.

Till hösten drar den tredje säsongen av RFL igång där Falcao FC går in som svensk mästare sedan två säsonger tillbaka. Inför varje säsong råder det öppen anmälan till tävlingen vilket innebär att en del nya förmågor kommer till spel, och så även denna gång. Ett av dessa nya lag är Borås AIK som redan nu sätter avtryck i form av en tränarduo som heter duga.

De som ska leda laget i vinter heter Wida Zemerai och Mery Jadan och det är en duo med ett rejält bagage.

Borås AIK skriver bland annat på sin hemsida att Zemerai har över 20 års erfarenhet inom fotbollen med bland annat en sejour i FC Geneve och en uttagning i Afghanska landslaget på meritlistan. På tränarsidan har hon UEFA B-utbildning samt är förbundskapten för Västergötlands FF 03 utöver sitt tränaruppdrag på klubbnivå.

Hennes kollega Jadan har en bakgrund i IFK Trollhättan där hon har jobbat med integration. Hon var även spelande tränare i föreningen.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img