Nyckelspelarna stannar kvar i Norrköping

0

Norrköping Futsal Klubb är nu igång med sitt lagbygge där målsättningen är en återkomst till Svenska Futsalligan.

Man inledde med att förlänga med Molgan Vester, Kasper Ringqvist och Joshuel Mendives. Nu har klubben landat två nya förlängningar i Ignatius Malki och Esat Jashari.

Ignatius Malki är Norrköpings stora stjärna som har representerat landslaget vid sju tillfällen. Förutom Norrköping så gjorde den hårdskjutande spelaren en kort sejour i Ektorp FK innan han vände tillbaka mitt under förra säsongen. Totalt blev det tio mål i SFL med Norrköping och 13 mål i division 2 med Ektorp.

Det var en duo som stod för många poäng i laget i SFL i fjol. SFL som man alltså degraderades från. I SFL finns som bekant möjligheten att betta på matcherna, missa därför inte Comeon bonuskod 2019! SFL är bara lite drygt två månader bort, och även om Norrköping inte kommer att spela i landets högstaserie i fjol, är det en mycket bra start för klubben i hoppet om en snar återkomst att ha signat de båda spelarna.

– Med Igge så får vi en fantastisk och explosiv spelare med ett tungt skott. Vi har en stark övertygelse om att han kommer att hamna i målprotokollet många gånger i vinter, skriver Norrköping på sin hemsida.

Om Jashari skriver man följande:

– I och med förlängningen av Jashari så får vi en spelare med många kvalitéer och som kommer att vara viktig för oss i vår jakt på SFL.

Esat Jashari noterades för nio mål i SFL förra säsongen.