Ordföranden lämnar AFC Eskilstuna: ”Har mina anledningar”

AFC Eskilstuna har drabbats av ett tungt avhopp inför debutsäsongen i SFL. Klubbens ordförande, Halsho Gomei, har avsagt sig sitt uppdrag.
– Jag har mina anledningar, skriver han i ett sms.

Halsho Gomei har varit med sedan starten i AFC Eskilstunas futsalsatsning, och stått som klubbens ordförande. Men det kommer inte att bli någon fortsättning. Nyligen stod det klart att han hoppar av sitt uppdrag med omedelbar verkan.

– Jag har mina anledningar men tyvärr inget jag vill gå ut med nu. Jag och klubben vet om de, och jag önskar dem all lycka. Och jag kommer vara en supporter från och med nu, skriver Gomei i ett sms till Futsalmagasinet.

Jiad Hassi är sportchef i AFC Eskilstuna, och säger så här om det plötsliga avhoppet:

– Som jag sagt tidigare är det mycket mer att göra nu när vi gått upp i SFL, och vi hade väl lite olika tankar. Som ordförande har man väldigt många uppgifter och han har haft mycket att göra med nytt jobb och så. Han kände att han inte kunde vara kvar och gav oss det beskedet. Det var absolut inga sura miner. Han är min granne och min barndomsvän, och sa att han önskar oss all lycka och kommer stötta klubben från sidan, säger Hassi när Futsalmagasinet når honom.

Dennis Nordén tar nu över som ordförande i klubben.

– Han kändes självklar. Han har också varit med från början och alltid funnits där och hjälpt till på alla sätt man kan. Det blir jättebra, avslutar Hassi som hoppas och tror på en återkomst i klubben för Gomei på ett eller annat sätt i framtiden.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img