Tränare klar för KFUM Linköping

KFUM Linköping har de senaste säsongerna haft det tufft med tränarbyten, tunna trupper och slutplaceringar värt att önska mer om. Förra säsongen slutade med nedflyttning till division 1 och en femårig SFL-sejour tog slut för denna gång.

Liksom sina kollegor i Norrköping så tar man ny sats och man inleder omstarten med att presentera en ny tränare.

Tränaren i fråga heter Ronnie Neijström som har en tränarbakgrund sedan 30 år tillbaka med uppdrag på junior- och seniornivå. Han har också varit en del av ledarstaben i P18-landslaget, men futsal är inget som är främmande för KFUM:s nya tränare.

– Futsal har alltid varit intressant för mig. Jag har under de senaste åren kombinerat fotbollen och futsalen under vintersäsongen med de lag jag har tränat. Jag hade bland annat ett U17-lag där vi tog oss till SM-slutspel, DM-mästare två år i rad och en del cupvinster, säger han till klubbens hemsida.

På deras hemsida berättar han bland annat om varför han valde att ta rollen som tränare och även om sin spelfilosofi där han vill spela mycket längs golvet. Målsättningen är dessutom klar.

– Ambitionen är givetvis att KFUM Linköping Futsal ska tillbaka till SFL så fort som möjligt MEN inte med ett kortsiktigt tänk, utan med en förening som mår riktigt bra när vi når vårt mål.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img