Champions League-aktuella Zekria förlänger med Nacka Juniors

Nacka Juniors FF, som just nu gör sig redo för en ny säsong i Svenska Futsalligan, har på sistone tappat två viktiga pjäser i Yanku Marrah och huvudtränaren Eldin Kozica. Men nu får supportrarna istället något att jubla över.

Nacka får nämligen behålla sin lagkapten Mosaddiq Zekria, som därmed gör sin femte säsong i klubben.

I Nackalägret är man belåtna över förlängningen och tränaren Ahmed Barzangi kommenterar till klubbens hemsida:

– Jag är väldigt nöjd med denna förlängning. Med Mosaddiq har vi en person som känner till föreningen väl och vi har en historia som är mångårig. Som spelare är Mosaddiq numera väldigt rutinerad vilket kommer hjälpa och underlätta nya och yngre spelare som tillkommer denna säsong. Med sin erfarenhet av ca tio år av futsal blir han en naturlig vägvisare för de mer oinvigda i sporten.

Odds: Helsingborgs IF–Östersunds FK
1: 2.10 X: 3.43 2: 3.80
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*

Zekria är närmast aktuell för Champions League-kval i oktober med IFK Uddevalla som han är utlånad till.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img