Klart: Han assisterar Barzangi i Nacka Juniors

I början av augusti månad blev det klart att Ahmed Barzangi blir ny huvudtränare för Nacka, detta efter att Eldin Kozica lämnat tränaruppdraget. Nu får Barzangi sällskap på tränarbänken av en ny förmåga.

Den nya assisterande tränaren som har presenterats är Joel Andreasson som härstammar från Örebro, och som senast kommer från ett tränaruppdrag i Norrtulls SK:s pojkar 03. Han berättar i en intervju att han känner huvudtränaren Barzangi sedan tidigare och blev på så vis introducerad för sporten och Nacka Juniors.

– Jag kommer att slita och göra jobbet som krävs! Jag är här för att den sportsliga ledningen tror på mig och jag tror att mitt engagemang kommer kunna fungera som ett bra komplement till ’Barza’ och ge laget goda förutsättningar för en lyckad säsong, säger han i en intervju på klubbens hemsida.

Huvudtränaren själv är nöjd över lösningen och säger följande:

– Joel är tidig i sin tränarkarriär men har det mesta för att lyckas att bli en topptränare framöver. Jag känner Joel personligen sedan tidigare och jag är oerhörd entusiastisk inför samarbetet. Tillsammans med övriga i ledarstaben är jag övertygad att Joel kommer att ingå i ett härligt team med fin kemi.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img